Cum comand ?

Pentru a face comenzi pe site-ul www.mahmour.com  vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune, împreună cu pagina termeni şi condiţii. Orice comandă, înscriere ca şi utilizator sau la newsletter se face în totală cunoştinţă de cauza şi cu acceptarea tuturor specificaţiilor de pe site.

CONT UTILIZATOR

Orice vizitator are dreptul să-şi facă, în mod gratuit, cont pe  www.mahmour.com . Prin înregistrarea ca utilizator beneficiaţi de unele facilităţi suplimentare, cum ar fi: completarea automată a datelor personale în formularul de comandă, acces la istoricul comenzilor, reduceri promoţionale, newslettere speciale pentru membri, cadouri şi bonusuri. În plus, utilizatorii sunt primii informaţi cu privire la colecţiile noi sau reducerile periodice de preţ.

Dacă nu aveţi cont activ pe site-ul  www.mahmour.com  şi doriţi să beneficiaţi de avantajele unui astfel de cont, accesaţi link-ul “cont nou”. Va recomandăm să completaţi cu atenţie toate câmpurile acestui formular, în special câmpul “E-mail (nume utilizator)”. Adresa dumneavoastră de email va fi folosită pentru identificarea contului şi este important să specificaţi o adresa valida şi la care aveţi acces.

În cel mai scurt timp după trimiterea formularului de înregistrare, pe adresa de e-mail specificată, veţi primi un mesaj cu instrucţiunile de activare a contului. Pentru că serverele şi clienţii de mail tratează diferit mesajele primite este posibil ca mailul de activare să fi fost salvat în folderul “junk”, “spam” sau “bulk”. Verificaţi şi acest lucru.

După logarea ca utilizator veţi avea acces la un meniu suplimentar de unde veţi putea schimba datele personale (inclusiv parola) sau veţi putea vedea istoricul şi statusul comenzilor.

COŞ DE CUMPĂRĂTURI

Folosind link-urile din site sau funcţia de căutare, navigaţi prin categoriile de produse. Odată ce aţi identificat un produs care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, selectaţi culoarea şi mărimea şi apăsaţi butonul “Adaugă în coş”.
Pentru a trece la următorul pas apăsaţi butonul “Finalizează comanda”. După introducerea datelor și a modalității de plata apăsați butonul ”Trimitere comandă”.

COMANDA ONLINE

Trimiterea comenzilor către operatorii noştri se face doar după ce datele de livrare/facturare au fost completate. În cazul în care sunteţi logat, informaţiile personale se completează automat. În cazul în care nu sunteţi logat dar aveţi utilizator creat pe  www.mahmour.com  trebuie doar să va logaţi iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate în contul de utilizator.

CONFIRMARE COMANDĂ

În cazul în care considerăm că datele sunt reale şi corecte, în cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veţi fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onorează în ordinea sosirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a nu opera comenzile care considerăm că au datele personale incomplete sau dacă posibilul client nu a confirmat comanda.

Coletele se trimit doar după ce operatorii noştri confirmă existenţa tuturor produselor în stoc şi doar după ce clientul confirmă corectitudinea informaţiilor despre adresa de livrare. Eventualele modificări la comanda plasată online se fac în urmă discuţiei telefonice.

Comanda este optionala. Produsele comandate se achita la valoarea facturii fiscale.

Factura fiscala se trimite pe email, dupa confimarea platii de catre banca. In colet veti avea un aviz de insotire a marfii.

COMANDĂ TELEFONIC

Consultanţii şi operatorii noştri vă stau la dispoziţie de luni până vineri între orele 10:00 – 18:00. Pentru comenzi telefonice sunaţi la numerele afişate pe site însă recomandarea noastră este să plasaţi comenzile online.

PROGRAM DE LUCRU

Magazinul online funcţionează în regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o formă condiţionată. Operarea comenzilor se face în intervalul de lucru al operatorilor noştri, respectiv de luni până vineri între orele 10:00 – 17:30 în ordinea sosirii comenzilor şi în limita stocului disponibil. Comenzile plasate dupa ora 17:30 vor fi operate in urmatoarea zi.

OPERAREA COMENZILOR ÎN WEEK-END

Comenzile primite vineri după ora 15:00, sâmbătă sau duminică vor fi operate doar luni începând cu ora 10:00, în ordinea sosirii acestora.