Politica de livrare

1) INFORMATII DESPRE LIVRARE

S.C. RABBITS FAMILY S.R.L va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe www.mahmour.com pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 7 de zile lucratoare de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile .

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. RABBITS FAMILY S.R.L va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. RABBITS FAMILY S.R.L primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. RABBITS FAMILY S.R.L poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de S.C. RABBITS FAMILY S.R.L pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, cu ajutorul companiilor ce ofera servicii de curierat rapid partenere precum GLS, TNT, DHL, DPD, UPS. Dupa expedierea coletului, veti primi un email/sms de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2) EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 – 15:00 sunt procesate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de vineri , sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si procesate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

3) MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe www.mahmour.com se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum GLS, TNT, DHL, DPD, UPS.

Tariful standard de livrare este de 8 EURO pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 70 EURO.

Comenzile mai mari de 70 EURO beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT !

Tariful poate fi diferit de cel standard in cazul unei comenzi cu un volum ridicat ca numar de produse sau in cazul unor produse ce au o greutate sau volum mare , in acest caz veti fi contactat de catre societate pentru a va aduce la cunostinta costul transportului si tot odata daca sunteti de acord cu aceste modificari !

Termenul de livrare este in general de maxim 7 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 14 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termini pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

Livrarea coletelor in weekend NU ESTE POSIBILA.

Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 3 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi sau a le expedia cu o taxta fixa de transport inclusa chiar daca comanda depaseste 70 EURO.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon +40755466510 .

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Netopia Payments sau PayPall .

Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului PLASEAZA COMANDA veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deorece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor www.mahmour.com sau oricaror altor persoane neautorizate.