Termeni si conditii

I. CONDITII GENERALE

Site-ul www.mahmour.com este administrat de catre societatea S.C. RABBITS FAMILY S.R.L , cu sediul social in Sanmartin, jud Arad, Comuna Macea, Nr. 774, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J02/959/2019 ,  cod fiscal 41129445 . Telefon: +40755466510 , E-mail: contactmahmour@gmail.com.

Va rugam sa citiţi Termenii si conditiile precum si Politica noastra de confidenţialitate, inainte de a utiliza www.mahmour.com si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

Prin accesarea www.mahmour.com  si utilizarea acestuia si/sau plasarea unei comenzi, recunoasteti in mod expres caracterul obligatoriu al Termenilor şi al Politicilor privind protecţia datelor si va asumati angajamentul de a respecta acesti Termeni, precum si Politicile privind protectia datelor.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea mahmour.com supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentei pagini, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

II. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate  (texte, grafica, simboluri, scripturi, programe si alte date), sunt proprietatea intelectuala a S.C. RABBITS FAMILY S.R.L si sunt aparate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Aceste materiale nu pot fi reproduse, modificate, transferate, distribuite, republicate, copiate sau transmise in orice forma, fara acordul prealabil al  RABBITS FAMILY S.R.L.

III. COMANDA

Puteti efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a respectivului produs.

Prin finalizarea Comenzii, consimtiti ca toate datele furnizate de dvs, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, precum si ca Vanzatorul poate sa va contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea dumneavoastra.

RABBITS FAMILY S.R.L poate anula Comanda efectuata de catre dumneavoastra, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

III.I neacceptarea de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra, a tranzactiei, in cazul platii online;
III.II invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de  RABBITS FAMILY S.R.L, in cazul platii online;
III.III datele furnizate de catre dumneavoastra pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Aveti dreptul de a va retrage din Contract, respectiv de a returna un produs comandat, pentru mai multe informatii, accesati sectiunea “POLITICA DE RETUR”.

In cazul in care un produs comandat nu poate fi livrat, va vom informa asupra acestui fapt si va vom returna in contul indicat de dumneavoastra contravaloarea produsului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care ati luat la cunostinta de acest fapt.

Informatii cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe site-ul nostru. Din punct de vedere legal, continutul site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumparare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, daca plasati comanda prin intermediul site-ului nostru, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare a unui produs listat pe acest site.

Notificarea primita dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate,  RABBITS FAMILY S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda. In aceasta situatie va vom anunta la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie la efectuarea Comenzii si, daca este cazul, va vom returna sumele achitate.

IV. PLASAREA COMENZII

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul prezentului site. Pentru a putea cumpara online produsele noastre trebuie sa va creati un cont de utilizator. Pentru informaţii suplimentare, va rugam sa vizitaţi pagina Cum comand.

In cazul in care, dintr-un anumit motiv, nu va putem procesa comanda, va vom anunţa in cel mai scurt timp. In cazul in care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastra, vom incerca sa va rambursam suma respectiva utilizand aceeaşi metoda ca cea folosita pentru efectuarea plaţii. In cazul in care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, va vom comunica acest lucru.

V. PRETURILE PRODUSELOR

Toate preturile din acest site sunt exprimate in LEI. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. RABBITS FAMILY S.R.L , in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca preturile prin actualizarea acestora.

VI. LIVRAREA BUNURILOR
1) INFORMATII DESPRE LIVRARE

S.C. RABBITS FAMILY S.R.L va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe www.mahmour.com pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 7 de zile lucratoare de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile .

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. RABBITS FAMILY S.R.L va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. RABBITS FAMILY S.R.L primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. RABBITS FAMILY S.R.L poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de S.C. RABBITS FAMILY S.R.L pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, cu ajutorul companiilor ce ofera servicii de curierat rapid partenere precum GLS, TNT, DHL, DPD, UPS. Dupa expedierea coletului, veti primi un email/sms de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2) EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 – 15:00 sunt procesate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de vineri , sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si procesate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

3) MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe www.mahmour.com se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum GLS, TNT, DHL, DPD, UPS.

Tariful standard de livrare este de 8 EURO pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 70 EURO.

Comenzile mai mari de 70 EURO beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT !

Tariful poate fi diferit de cel standard in cazul unei comenzi cu un volum ridicat ca numar de produse sau in cazul unor produse ce au o greutate sau volum mare , in acest caz veti fi contactat de catre societate pentru a va aduce la cunostinta costul transportului si tot odata daca sunteti de acord cu aceste modificari !

Termenul de livrare este in general de maxim 7 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 14 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termini pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

Livrarea coletelor in weekend NU ESTE POSIBILA.

Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 3 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi sau a le expedia cu o taxta fixa de transport inclusa chiar daca comanda depaseste 70 EURO.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon +40755466510 .

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Netopia Payments sau PayPall cat si prin transfer bancar .

Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului PLASEAZA COMANDA veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deorece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor www.mahmour.com sau oricaror altor persoane neautorizate.

VII. POLITICA DE RETUR/ANULARE

Dacă sunteți nemulțumit de produsele cumpărate de pe www.mahmour.com și/sau vreti să renunțați la cumpărare, și implicit să primiți banii înapoi, puteți aplica pentru procedura de retur a produselor în 14 zile, conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu vânzătorii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.
Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.mahmour.com .
Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.
Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la:
a) data încheierii contractului în cazul contractelor de prestări de servicii;
b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
(1) în cazul în care consumatorul solicită printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
(2) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
(3) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;
Omisiunea informaţiilor privind dreptul de retragere
În cazul în care vânzătorul nu a transmis consumatorului informaţiile privind dreptul de retragere conform dispozițiilor OUG 34/2014, perioada de retragere expiră la 12 luni de la sfârşitul perioadei iniţiale de retragere de 14 zile.
În cazul în care vânzătorul a transmis consumatorului informaţiile privind dreptul de retragere în termen de 12 luni de la data la care produsele/serviciile se consideră livrate, conform mențiunilor din secțiunea de mai sus, perioada de retragere expiră în 14 zile de la data la care consumatorul primeşte informaţiile respective.
Obligaţiile care revin vânzătorului în cazul retragerii
Vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu dispozițiile legii.
Vânzătorul rambursează sumele menţionate mai sus folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urmă rambursării.
Fără a aduce atingere primului paragraf al prezentei secțiuni, vânzătorul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de vânzător.
Cu excepţia cazului în care vânzătorul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, vânzătorul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către vânzător, luându-se în considerare data cea mai apropiată.
Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii
Conform Ordonanței nr. 34/2014, consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care vânzătorul acceptă să suporte acele costuri sau în care vânzătorul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, vânzătorul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.
Exceptări de la dreptul de retragere
Sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afară spaţiilor comerciale următoarele:
– contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
– furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
– furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
– furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
– furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care vânzătorul nu le poate controla;
– contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special vânzătorul să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, vânzătorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;
– furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
– furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;
– contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;
– prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;
– furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor va rugăm să ne contactați pe email sau la numarul de telefon afișate pe www.mahmour.com .

VIII. CONFIDENTIALITATE

Suntem transparenti fata de colaboratorii si partenerii nostri, astfel, confirmam faptul ca sunt cunoscute datele cu caracter personal pe care le colectam si care sunt scopurile pentru care folosim datele cu caracter personal. Folosim numai date cu caracter personal pe care ni le transmiti, date cu caracter personal care reies din derularea relatiei contractuale.

Rabbits Family SRL , (denumita in continuare MAHMOUR.COM) cu sediul social in Sanmartin, jud Arad, Comuna Macea, Nr. 774, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J02/959/2019  ,  Cod fiscal 41129445 , atribuit fiscal RO, reprezentata legal prin Epure Marinca proprietar si administrator al site-ului www.mahmour.com respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal.

IDENTITATEA SI DATELE DE CONTACT ALE PERSOANEI RESPONSABILE CU PROTECTIA DATELOR (RPD) SAU (IN ENGLEZA DPO)
Rabbits Family SRL a desemnat un responsabil cu protectia datelor („RPD”). RPD-ul nostru poate fi contactat la urmatoarea adresa de mail: contactmahmour@gmail.com.

DEFINITII:
ANSPDCP reprezinta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

“ date cu caracter personal ” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

“ prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

“restrictionarea prelucrarii ” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

“ operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

“ persoana imputernicita de operator ” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

“ destinatar ” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

“consimtamant ” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

DRETURILE PERSOANEI VIZATE

Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

CE TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTAM
In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs:

• Cand va creati un cont pe site-ul nostru, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
• In cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma noastra aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum:, numar telefon mobil, data nasterii, adrese de livrare;
• Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele dvs, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri. De asemenea, nu colectam si nu prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Informatii colectate automat despre dvs:

Informatii despre web browserul pe care-l folositi

Sistemul de operare

informatii referitoare la telefonul mobil sau tableta utilizata (ex: brandul, modelul, sistemul de operare etc)

Adresa IP

ISP (Internet Service Provider)

Continutul vizualizat

Locatia geografica

Data vizitei si durata

Sursa de unde ne-ati vizitat (alt site, aplicatie, serviciu)

Informatii colectate prin partenerii nostri:
Nu vom dezvalui datele dvs personale cu straini. Datele dvs personale sunt, în unele cazuri, strânse de partenerii nostri cu scopul de a va îmbunatati experienta pe site. Colaboram doar cu parteneri care pot asigura un nivel de protectie bun al datelor dvs personale. Acestia sunt:

ROMARG

Google Analytics

MailChimp

SmartBill

DPD GLS TNT DHL

DE CE COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL sI CARE ESTE TEMEIUL COLECTARII

Este necesar sa colectam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a respecta prevederile legale (legea fiscala si legea contabila) cat contractuale (contractul incheiat intre Mahmour.com si dvs.). Conform Regulamentului 679/2016 privind protectia datelor, avem identificate temeiurile juridice in baza carora prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

  1. Pentru prestarea serviciilor in folosul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

• Crearea si administrarea contului;

• Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

• Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

• Returnarea sau inlocuirea produselor conform prevederilor legale;

• Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

• Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs.

  1. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite e-mail continand informatii generale si tematice, informatii privind anumite oferte sau campanii pe care le dezvoltam.

Ne intemeiem intotdeauna comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

Modalitatile de dezabonare:

Din footer-ul mail-urilor primite, folosind butonul “unsubscribe from this list.”

Dând reply la oricare mail pe care-l primiti de la noi si în care mentionati ca doriti sa va dezabonati.

Din footer-ul mail-urilor primite, urmând linkul “Update your preferences” si click pe butonul “Unsubscribe”.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne dezvolta activitatea comerciala. Ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

  1. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala luam masuri tehnice si organizatorice fiind incluse:

• Masuri de protectie a site-ului web fata de atacuri cibernetice:
• Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor detinute de Mahmour.com .

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal?

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont. Chiar si dupa inchiderea contului pe siteul https://www.mahmour.com in situatia in care legislatia si interesele legitime impun pastrarea anumitor informatii, Mahmour.com le va pastra.

Motivele pentru care pastram datele cu caracter personal au la baza respectarea obligatiilor legale in conformitate cu Regulamentul si pentru a ne sustine apararile pentru eventuale actiuni in fata instantelor competente.

DEZVALUIREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL
Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari :

• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare;
• furnizorilor de servicii IT;
• furnizorilor de servicii de marketing.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza conform prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor,intre Mahmour.com si destinatarii anterior enuntati existand obligatii contractuale.

Nu vom dezvalui, distribui datele dumneavoastra cu caracter personal fara a obtine acordul si permisiunea dumneavoastra. In nicio situatie, nu vom vinde datele dvs cu character personal.

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

SECURIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Mahmour.com si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal, respectiv pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor RGPD, dupa cum urmeaza:

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei care si-au creat cont pe platforma Mahmour.com, fiecare dintre acestia accesand baza de date cu numele de cont si parola.

Angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai Mahmour.com, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal, semnand acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall, updatate la zi.

Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date. In acelasi timp, ne-am asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE POATE FI SCHIMBATA
Avem dreptul de a modifica, complete Politica de Confidentialitate oricand, afisand Politica de Confidentialitate creata pe 01.07.2019.

Ultima modificare a fost realizata la data: 18.04.2021

DATELE DE CONTACT PENTRU AUTORITATEA NATIONALA PENTRU SUPRAVEGHEREA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (ANSPDCP)
Adresa: B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Mail: anspdcp@dataprotection.ro

Tel: +0318.059.211; + 0318.059.212

IX. PUBLICITATE

Newsletterele sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de  RABBITS FAMILY S.R.L. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

X. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

XI. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

RABBITS FAMILY S.R.L nu poate fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Specificatiile tehnice, preturile sau pozele produselor prezente pe acest site sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar  RABBITS FAMILY S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata si in limita stocului disponibil.

XII. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre  RABBITS FAMILY S.R.L si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.