Viziune si Valori

Viziune

Dorim sa fim magazinul dumneavoastra preferat, alaturi de dumneavoastra, angajati si parteneri sa creem o comunitate in care sa ne impartasim cunostintele si resursele, astfel incat sa ne satisfacem reciproc nevoile intr-un mod cat mai placut posibil.
Sutem pregatiti sa iti oferim cele mai bune servicii si de aceea te asteptam sa ne impartasesti experienta ta in magazinul nostru sau daca ai o nelamurire/curiozitate cu privire la produsele noastre nu ezita sa ne intrebi iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
Vrem sa sti ce si de ce achizitionezi un produs din magazinul nostru.
Promotem sa fim corecti, transparenti si sa ne respectam principiile si valorile .
Oferim oricui o sansa la reusita !

Valori 

Respect !

Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi, dar au un caracter bun (simt inalt al moralitatii, integritate etc.). Apreciem diversitatea de idei, opinii si experiente.

Integritate

Suntem transparenti, onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile dupa pricipii . Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism. Vom spune lucrurilor pe nume si ne vom asuma raspunderea cand va fi nevoie. 
Nu vom creste pretul artificial in perioada campaniilor de reduceri (ex. Black Friday) , ne vom pastra profesionalismul 24 din 24, 365 de zile pe an !

Pasiune

Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele. Suntem mandri sa colaboram cu oameni ca tine, inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.

Colaborare

Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Stim sa ascultam, suntem clari si precisi atunci cand comunicam. Atunci cand avem pareri contradictorii cu cineva, aducem argumente solide si avem in vedere esenta problemei. Nu condamnam greseala, dar consideram o greseala a nu oferi sau cere ajutor atunci cand este necesar. Oferim celorlalti sprijin din proprie initiativa.

Discernamant

Ne straduim sa avem mai putine reguli, mai multe principii si sa fim rezonabili. Evaluam situatiile in mod obiectiv si mergem la sursa problemei. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand situatia pare neclara. Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Avem curajul sa schimbam directia atunci cand situatia o cere si mergem la sursa problemei.

Simplitate

In relatia cu clientii si partenerii nostrii avem pe primul plan simplitatea si confortul si transparenta . Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile si atributiile . Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse, incercam sa avem grija de voi si de mediul inconjurator.